om

Framtidshälsan är ett omställningsföretag i Östersund som erbjuder tjänster inom friskvård för att kunna skapa hållbar balans och öka välbefinnande för: såväl Privatpersoner som inom Företag. Välj att investera i Välmående & Hälsa

diana lindberg

Diana Lindberg driver Framtidshälsan och har sin bakgrund inom HRM (Human Resources Management) med inriktning friskvård och rehabilitering.  Hon har arbetat med omställning och coachning sedan 2009 och har ett brinnande intresse för hälsa och friskvård och har fortlöpande utbildat sig inom området.

Diana har lång erfarenhet av att coacha andra mot deras mål. Hennes roll är att möta människor som genomgår utmaningar/förändringar och stötta dem i processen framåt.

Utifrån hennes breda utbildnings- och erfarenhetsbakgrund kan hon även föreslå möjliga verktyg och lösningar för att komma närmare inre balans och välmående.

"Att investera i dig själv är det bästa du kan göra för din framtida hälsa"

Varmt välkommen att höra av dig för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst samtal för att se i vilken ände du kan tänkas börja för att uppnå en hållbar hälsa och ett ökat välmående.

- Diana Lindberg

BOKA SESSIOn
"Dianas närvaro ger mig självförtroende att försöka att förändra det jag länge velat. Med de verktyg jag får med mig kan jag nu röra min kropp utan smärta och dessutom bygga en riktigt stark kropp"

- Hanna, 48 år
Nyhetsbrev

Skriv upp dig för 10% rabatt på din första session hos Framtidshälsan

Tusen tack! dina uppgifter har mottagits!
Oops! Något ser inte helt rätt ut, se över fälten och försök igen
Följ

@framtidshalsan

BOKA SESSIOn
Copyright Framtidshälsan 2020. All rights reserved. Sida av Kreation Studio